Reviews

Wat vonden onze klanten van Richard?

Ruim 600.000 toehoorders namen deel aan inspirerende lezingen van Richard van Hooijdonk.

Reviews
‘Indrukwekkend’, ‘De perfect inspirator’, ‘Fantastische lezing’, ‘Zeer energiek’ ‘Een echte visionair’, ‘To the point’, ‘Wervelende presentatie’, ‘Goed onderbouwd’, ‘Spetterende kick-off’, ‘Bijzonder’, Dynamisch en inspirerend’, ‘Flitsende reis’, ‘Wakker geschud’, ‘Geweldig verhaal’.

Ervaringen

“Jij hebt met jouw presentatie “Trendz! op naar 2030” de Douane-organisatie wakker geschud. Aan het eind van de dag bleek dat jouw presentatie de meeste indruk had gemaakt. Jij hebt er voor gezorgd dat de onderwerpen op de radar van het strategisch management zijn gezet.”

DB
Alex Drost
Director Dutch Customs

“Geweldige lezing waarbij ogen worden geopend. Spetterend en energiek, van begin tot einde. Bedankt dat je ons op een andere manier naar de fitnessmarkt en haar toekomst hebt laten kijken.”

matrix
Arjan van Dijk
Director

“Het symposium “Pilot versus Nerds, Airpower in the information Age” een groot succes. Ook in de reacties van de deelnemers zijn louter positieve geluiden te horen. Mede door jouw inzet en optreden hebben we dit resultaat kunnen bereiken.”

RA
Alexander Schnitger
Lieutenant-General Royal Airforce

“Een indrukwekkende en verrassende presentatie voor onze medewerkers en klanten. De snelheid van verandering, die je heel goed wist neer te zetten in een energiek betoog, vraagt om een disruptieve aanpak. Wordt vervolgd!”

atos
Rob Pols
CEO ATOS

“Een flitsende reis langs nieuwe technologie. Zijn enthousiaste en energieke manier van presenteren en visuele ondersteuning ervan zorgden voor een geslaagde aftrap van het event.”

deloitte
Patrick Steemers
Partner Deloitte

“De bijdrage aan het Congres opsporing was bijzonder en inspirerend! Herkenning, bewustwording en een wake–up call. Een hele goede bijdrage middels een zeer professionele performing.”

Politie
Jan Struijs
Commandant Nederlandse Politie

“Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als ‘wow’.”

Heineken
Maarten Buikhuisen
Global operations

“Je gaf ons een zeer informatieve, inspirerende en entertainende lezing. Uit de beoordeling bleek dat jouw optreden zeer werd gewaardeerd door deelnemers en EU-leden. Dankjewel!”

EC
Manfred Graf
Director - General EC

Ben jij geïnteresseerd in een lezing?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Meer dan 400 merken werken graag met Richard

Reviews