WAT VONDEN ONZE KLANTEN VAN RICHARD?

Reviews

Ruim 550.000 toehoorders namen deel aan inspirerende lezingen van Richard van Hooijdonk.

‘Indrukwekkend’, ‘De perfect inspirator’, ‘Fantastische lezing’, ‘Zeer energiek’ ‘Een echte visionair’, ‘To the point’, ‘Wervelende presentatie’, ‘Goed onderbouwd’, ‘Spetterende kick-off’, ‘Bijzonder’, Dynamisch en inspirerend’, ‘Flitsende reis’, ‘Wakker geschud’, ‘Geweldig verhaal’.
Manfred Graf
Manfred GrafDIRECTOR- GENERAL EC
Lees verder
Je gaf ons een zeer informatieve, inspirerende en entertainende lezing. Uit de beoordeling bleek dat jouw optreden zeer werd gewaardeerd door deelnemers en EU-leden. Dankjewel!
Maarten Buikhuisen
Maarten BuikhuisenCEO GLOBAL SOLUTIONS
Lees verder
Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als 'wow'.
Jan Struijs
Jan StruijsCOMMANDANT NEDERLANDSE POLITIE
Lees verder
De bijdrage aan het Congres opsporing was bijzonder, dynamisch en inspirerend! Herkenning, bewustwording en een wake–up call viel het publiek ten deel. Kortom, inhoudelijk een hele goede bijdrage middels een zeer professionele performing.
Patrick Steemers
Patrick SteemersPARTNER DELOITTE
Lees verder
Een flitsende reis langs nieuwe technologie. Zijn enthousiaste en energieke manier van presenteren en visuele ondersteuning ervan zorgden voor een geslaagde aftrap van het event.
Rob Pols
Rob PolsCEO ATOS
Lees verder
Een indrukwekkende en verrassende presentatie voor onze medewerkers en klanten. De snelheid van verandering, die je heel goed wist neer te zetten in een energiek betoog, vraagt om een disruptieve aanpak. Wordt vervolgd!
Alexander Schnitger
Alexander SchnitgerLIEUTENANT-GENERAL ROYAL AIRFORCE
Lees verder
Het symposium “Pilot versus Nerds, Airpower in the information Age” een groot succes. Ook in de reacties van de deelnemers zijn louter positieve geluiden te horen. Mede door jouw inzet en optreden hebben we dit resultaat kunnen bereiken.
Arjan van Dijk
Arjan van DijkDIRECTOR
Lees verder
Geweldige lezing waarbij ogen worden geopend. Spetterend en energiek, van begin tot einde. Bedankt dat je ons op een andere manier naar de fitnessmarkt en haar toekomst hebt laten kijken.
Alex Drost
Alex DrostDIRECTOR DUTCH CUSTOMS
Lees verder
Jij hebt met jouw presentatie “Trendz! op naar 2030” de Douane-organisatie wakker geschud. Aan het eind van de dag bleek dat jouw presentatie de meeste indruk had gemaakt. Jij hebt er voor gezorgd dat de onderwerpen op de radar van het strategisch management zijn gezet.

Ik ben geïnteresseerd in een lezing !

Neem dan contact met ons op. Ook kun je bellen met 085-3030792.

Onze klanten