Webinars

Webinars, digitale events en online masterclasses zijn zeer populair.

Dat is ook logisch. Vanwege COVID-19 zijn namelijk veel traditionele events afgelast. Daarom zoeken managers, organisaties en agencies naar alternatieve manieren om inspiratie en kennis naar organisaties te brengen. Ook na COVID-19 zal deze ontwikkeling doorzetten en naast traditionele events blijven bestaan.
Online webinars en events trekken meer bezoekers aan en zijn naast laagdrempeliger bovendien kosteneffectiever. Ook is er online een goede interactie mogelijk door de vele beschikbare tools. Kortom, online events zullen blijvend worden ingezet naast de belangrijke offline events waar we mensen kunnen ontmoeten. Want juist dat menselijke contact missen we allemaal.
Play Video

Alle lezingen als webinar verkrijgbaar

De lezingen van trendwatcher & futurist Richard van Hooijdonk worden ook online gegeven. We hebben een eigen studio met alle apparatuur en techniek die nodig is om een goed en inspirerend programma te kunnen bieden. Onze interactieve lezingen zijn visueel opgebouwd met duidelijke afbeeldingen en boeiende videofragmenten. Zie de voorbeelden.
Play Video

Een webinar vanuit een studio

Steeds vaker wordt een webinar verpakt in een professioneel programma met een talkshow-uitstraling. Naast de presentaties, kunnen ook de gesprekken die wij verzorgen aan tafel plaatsvinden. De sprekers richten zich dan in een echte studio tot het kijkende publiek. En alle voordelen van online interacties kunnen worden toegevoegd.
Play Video
Meer video's van live keynotes kun je hier bekijken

Interactie en Q&A

Ook onze webinars en online events geven de mogelijkheid tot directe interactie met de kijker. De resultaten van interacties worden weergegeven in aantrekkelijke grafieken en afbeeldingen. Onze Q&A’s zijn een waardevolle manier om terug te blikken op de lezing en bieden de mogelijkheid tot napraten en het beantwoorden van vragen. Net als bij een traditioneel evenement.

Webinar organiseren

Indien gewenst kunnen we het gehele proces via onze webinarsoftware verzorgen, inclusief uitnodiging, aanmelding, de lezing zelf, de opname ervan en de communicatie erna. Je kunt ook van je eigen software gebruikmaken, mocht je daar de voorkeur aan geven. Onze presentaties kunnen via alle beschikbare softwareleveranciers worden gegeven

Ik wil graag een live proef webinar

Graag geven we je ‘live’ een webinar, zodat je zelf kunt oordelen. Neem dan contact met ons op. Ook kun je bellen met 085-3030792.
Play Video

Meer dan 400 merken werken graag met Richard

Webinars