Over

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.
Over ons

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën.

Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 600.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie en radio programma’s

Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van kunstmatige intelligentie & generatieve AI robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.

Ben jij geïnteresseerd in een lezing?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Inspirerende spreker

Sinds 2014 spreekt hij voor veel prestigieuze instellingen en organisaties, zoals Google, Microsoft, IBM, Samsung, Gartner, Interpol, de Europese Commissie, PWC, Deloitte, Booking.com, Heineken, Unilever, Huawei, NIKE en vele meer.

Daarnaast is hij de CEO van Future Intelligence Agency, Trendforce.one.

Over ons
Over ons

Mindset

Het is zijn passie om een frisse nieuwe mindset te injecteren die mensen en organisaties helpt de wereld van morgen te begrijpen, omarmen en ontdekken. Met een een krachtige mindset bepalen wij zelf gezondheid en succes, maar ook geluk en een bloeiende economie.

Publicaties

Via zijn online blog deelt hij wekelijks zijn bevindingen over de trends en ontwikkelingen van onze tijd. Tot op heden heeft hij 2.500 artikelen en meer dan 60 whitepapers, boeken en e-books gepubliceerd. Een daarvan, ‘De wereld van morgen’, werd een bestseller.

Onderstaand een overzicht van foto- en videomateriaal dat kan worden gebruikt voor promotiedoeleinden.

Optredens & Media

Ervaringen

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Interesse in een lezing?

Heb je interesse in een lezing voor een bijeenkomst of wil je daarover meer informatie? Vul het formulier in en Richard zo zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je bellen met +31 6 41 33 00 00

Gratis trendservice

Ontvang elke maand gratis de laatste trends, research, voorspellingen, whitepapers, e-books en artikelen van ons onderzoeksteam.