AI voor managers

Economie en politiek

AI, oftewel kunstmatige intelligentie, is hot. Maar wat houdt het eigenlijk in en hoe kun je als organisatie van deze veelbelovende ontwikkelingen profiteren? Tijdens deze inspirerende masterclass nemen we je mee op een reis door de wereld van kunstmatige intelligentie.

De organisatie van de toekomst

De organisatie van de toekomst

De organisatie van morgen staat voor een grote uitdaging. Technologie en maatschappelijke ontwikkelingen versnellen de veranderingen. Waar je vroeger nog rustig kon afwachten, zijn organisaties en zelfs hele sectoren binnenkort al overbodig.

Trends 2040. Ben jij er klaar voor?

Trends 2030. Ben jij er klaar voor?

De wereld van morgen komt dichterbij. Met robots die herhalende en voorspelbare taken uitvoeren en sensoren en camera’s die de digitale voelsprieten vormen van onze wereld. Zelflerende algoritmen grijpen op tijd in en bieden met verbluffende snelheid de beste oplossingen.

De toekomst van werk & HRM

toekomst van werk

Steeds meer repeterend en eenvoudig werk & HRM wordt geautomatiseerd. Dus moeten we moeten we opnieuw over onze rollen nadenken en nieuwe vaardigheden aanleren. Hoe krijgen we de werknemer van de toekomst aan boord en hoe veranderen we mensen en organisaties? Hoe zien onze banen en werk in het algemeen er in de toekomst uit?

De toekomst van leiderschap

Leiderschap

De razendsnelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen hebben grote invloed op businessmodellen, organisaties en dus op leiderschap. We hebben nieuwe leiders nodig die de opkomende onzekerheid kunnen omvormen naar succes. 

AI revolutie

De AI Revolutie

Zet je schrap voor de volgende stap in AI. Maak kennis met de grootste AI shake-up die ooit heeft plaatsgevonden en ontdek hoe ChatGPT en de vele andere generatieve AI applicaties en modellen de wereld op zijn kop zetten. Generative AI heeft nu al grote gevolgen voor banen, sectoren en organisaties. Hoe gaan we hiermee om?

Free monthly newsletter

Subscribe to our newsletter

Inspiration on-demand, no effort required