KEYNOTESPREKER, TRENDWATCHER & FUTURIST

Richard van Hooijdonk

Meer dan 400 merken werken graag met Richard

Home-backup
Home-backup

Populaire LEZING

Trends 2030. Ben jij er klaar voor?

Deze lezing neemt je mee naar de meest inspirerende en impactvolle trends voor 2030 en nog veel meer. Maar zijn we ook veilig in de wereld van morgen? En wat betekent de toekomst voor organisaties en leiderschap? Hoe managen we onzekerheid? Interessant voor alle doelgroepen. Maatwerk mogelijk.
De AI Revolutie

Populaire LEZING

De AI revolutie

Hoe GENERATIEVE AI de wereld overneemt. Zet je schrap voor de volgende stap in AI. Maak kennis met de grootste AI shake-up die ooit heeft plaatsgevonden en ontdek hoe ChatGPT en andere generatieve AI applicaties en modellen de wereld op zijn kop zetten. Hoe gaan we hiermee om?
Home-backup

Populaire LEZING

De organisatie van de toekomst

De organisatie van morgen staat voor een grote uitdaging. Technologie en maatschappelijke ontwikkelingen versnellen de veranderingen. Waar je vroeger nog rustig kon afwachten, zijn organisaties en zelfs hele sectoren binnenkort al overbodig.

Lezingen over werkgebieden

Ben jij geïnteresseerd in een lezing?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Ervaringen

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Home-backup
Home-backup

Waarom Richard kiezen als spreker?

Inspirerende-spreker

Inspirerende keynotespreker

Al ruim 10 jaar is Richard een veelgevraagd spreker voor bekende wereldwijde organisaties en behoort hij tot de top van internationale sprekers. Daarnaast is hij oprichter van future intelligence agency Trendforce.one

Mindset

Mindset

Het is zijn passie om een frisse nieuwe mindset te injecteren die mensen en organisaties helpt om de wereld van morgen te begrijpen, omarmen en te ontdekken.

Publicaties

Publicaties

Via zijn future intelligence blog deelt hij wekelijks nieuwe inzichten over de toekomst, inspirerende trends en de laatste ontwikkelingen. Er zijn ruim 2.000 artikelen en meer dan 60 boeken en e-books beschikbaar.

Optredens & Media

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratiesessies zijn door meer dan 600.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij regelmatig te gast bij radio- en televisieprogramma’s.

Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van kunstmatige intelligentie & generatieve AI, robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Deze technologieën zorgen voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.

Home-backup
Home-backup

Interesse in een lezing?

Heb je interesse in een lezing voor een bijeenkomst of wil je daarover meer informatie? Vul het formulier in en dan zal Richard zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je bellen met +31 6 41 33 00 00

Gratis trendservice

Ontvang elke maand gratis de laatste trends, research, voorspellingen, whitepapers, e-books en artikelen van ons onderzoeksteam.