Inspirerende masterclass voor managers

AI in de praktijk: laat AI voor jouw organisatie werken

550.000mensen geinspireerd

1900Lezingen

35Landen

AI, oftewel kunstmatige intelligentie, is hot. Maar wat houdt het eigenlijk in en hoe kun je als organisatie van deze veelbelovende ontwikkelingen profiteren? Tijdens deze inspirerende masterclass nemen we je mee op een reis door de wereld van kunstmatige intelligentie. Je krijgt uitleg en uitdagende voorspellingen, maar ook concrete voorbeelden en stappenplannen die op jouw organisatie of sector zijn afgestemd. Na deze masterclass ben je volledig op de hoogte van het ‘hoe’ en ‘waarom’ van AI en goed voorbereid om jouw organisatie naar de toekomst te begeleiden. Ben jij er klaar voor?

Inspirerende lezing

De toekomst van de zorg

Inspirerende lezing

De toekomst van de zorg

Hoe ziet de toekomst van onze gezondheidszorg eruit als bepaalde zorgtaken door digitale zorgverleners worden overgenomen en onze ziekenhuizen plaatsmaken voor intelligente e-health toepassingen? Maakt voorspellende zorg de gezondheidszorg efficiënter en betaalbaarder? Wat kunnen we verwachten van bio- en nanotechnologie? En komt er een tijd dat de zorg zo geavanceerd is dat we 130 worden of misschien wel onsterfelijk?

Inspirerende lezing

De toekomst van werk

Inspirerende lezing

De toekomst van werk
Steeds meer repeterend en eenvoudig werk wordt geautomatiseerd. Dus moeten we opnieuw over onze rollen nadenken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Hoe krijgen we de werknemer van de toekomst aan boord en hoe veranderen we mensen en organisaties? Hoe zien onze banen en werk in het algemeen er in de toekomst uit? Er ontstaan nieuwe arbeidsmodellen en we krijgen quantified workplaces waar onze prestaties precies gemeten worden en bestaande hiërarchieën ter discussie komen. 21st-century skills zijn in de toekomst onmisbaar en we gaan van vaste contracten steeds meer over op de gig economy.

Inspirerende lezing

Trends 2030

Inspirerende lezing

Trends 2030
De wereld van morgen komt dichterbij. Met robots die herhalende en voorspelbare taken uitvoeren en sensoren en camera’s die de digitale voelsprieten vormen van onze wereld. Zelflerende algoritmen grijpen op tijd in en bieden met verbluffende snelheid de beste oplossingen. Autonome vervoerssystemen zijn straks tegen minimale kosten beschikbaar. Met 3D-printers kunnen we alles wat we nodig hebben on-the-spot uitprinten en met virtual reality kunnen we alles wat we maar willen ervaren. Maar zijn we veilig? Zijn cybercriminelen ons niet te slim af? De versnelling van de verslimming is begonnen. Ben jij er al klaar voor?

Ik ben geïnteresseerd in een Masterclass!

Neem dan contact met ons op. Ook kun je bellen met 085-3030792.
Manfred Graf
Manfred GrafDIRECTOR- GENERAL EC
Lees verder
Je gaf ons een zeer informatieve, inspirerende en entertainende lezing. Uit de beoordeling bleek dat jouw optreden zeer werd gewaardeerd door deelnemers en EU-leden. Dankjewel!
Maarten Buikhuisen
Maarten BuikhuisenCEO GLOBAL SOLUTIONS
Lees verder
Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als 'wow'.
Jan Struijs
Jan StruijsCOMMANDANT NEDERLANDSE POLITIE
Lees verder
De bijdrage aan het Congres opsporing was bijzonder, dynamisch en inspirerend! Herkenning, bewustwording en een wake–up call viel het publiek ten deel. Kortom, inhoudelijk een hele goede bijdrage middels een zeer professionele performing.
Patrick Steemers
Patrick SteemersPARTNER DELOITTE
Lees verder
Een flitsende reis langs nieuwe technologie. Zijn enthousiaste en energieke manier van presenteren en visuele ondersteuning ervan zorgden voor een geslaagde aftrap van het event.
Rob Pols
Rob PolsCEO ATOS
Lees verder
Een indrukwekkende en verrassende presentatie voor onze medewerkers en klanten. De snelheid van verandering, die je heel goed wist neer te zetten in een energiek betoog, vraagt om een disruptieve aanpak. Wordt vervolgd!
Alexander Schnitger
Alexander SchnitgerLIEUTENANT-GENERAL ROYAL AIRFORCE
Lees verder
Het symposium “Pilot versus Nerds, Airpower in the information Age” een groot succes. Ook in de reacties van de deelnemers zijn louter positieve geluiden te horen. Mede door jouw inzet en optreden hebben we dit resultaat kunnen bereiken.
Arjan van Dijk
Arjan van DijkDIRECTOR
Lees verder
Geweldige lezing waarbij ogen worden geopend. Spetterend en energiek, van begin tot einde. Bedankt dat je ons op een andere manier naar de fitnessmarkt en haar toekomst hebt laten kijken.
Alex Drost
Alex DrostDIRECTOR DUTCH CUSTOMS
Lees verder
Jij hebt met jouw presentatie “Trendz! op naar 2030” de Douane-organisatie wakker geschud. Aan het eind van de dag bleek dat jouw presentatie de meeste indruk had gemaakt. Jij hebt er voor gezorgd dat de onderwerpen op de radar van het strategisch management zijn gezet.

Onze klanten