De man van de toekomst

De man van vandaag moet aan steeds meer eisen voldoen. Waar ligt de grens? Ons gratis e-book: “De ideale man – verleden, heden en toekomst” geeft een kijkje in de toekomst van de ideale man. Inclusief voorbeelden, analyses en tips.

25 trends voor 2019

Cutting-edge technologieën hervormen hele sectoren en kunnen de concurrentiekracht van bedrijven enorm vergroten. We hebben in dit gratis e-book 25 toptechnologieën op een rij gezet die je kunnen helpen bij het bereiken van zakelijk succes in 2019.

25 angstaanjagende cyberdreigingen

Vraag je je ook af met welke cyberdreigingen we de komende jaren te maken krijgen? We hebben een Ebook voor je samengesteld met 25 cyberaanvallen die in de toekomst potentieel voor veel problemen kunnen zorgen. Geïnteresseerd in meer interessante content over cybersecurity?

De toekomst van cybercrime

Hackers gebruiken kwetsbaarheden in onze systemen om bijvoorbeeld ziekenhuissystemen of elektriciteitsnetwerken plat te leggen. Maar het gevaar zit ‘m niet zozeer in de verstoring van de infrastructuur. Met innovaties in biotech en 3D-printing kun je namelijk ook massavernietigingswapens maken.

De toekomst van de bouw

Toenemende concurrentie en razendsnelle technologische vooruitgang dwingen bedrijven in de bouw nieuwe innovaties toe te passen: 3D-printing, automatisering en 21ste-eeuwse bouwmaterialen. De bouwsector staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Is jouw bedrijf er klaar voor?

De toekomst van de zorg

Kunstmatige intelligentie en machine learning zorgen nu al voor een transformatie in de medische diagnostiek. In de zeer nabije toekomst hebben we bovendien 3D-geprinte organen en protheses die je met je hersenen bestuurt. Wat kunnen we in de toekomst van de gezondheidszorg verder nog verwachten? Meer weten?

De toekomst van de landbouw

Kunnen we met de razendsnel groeiende wereldbevolking het voedselprobleem nog het hoofd bieden? Verticale landbouw, slimme algoritmen en genbewerking beloven een toekomst waarin boeren de wereld kunnen voeden. Meer weten?

De toekomst van de slimme stad en de slimme overheid

Data-driven smart city systems are reshaping the future of urban centres. Indeed, the cities of the future are dotted with wireless sensors that track everything from weather to power supply to traffic. Their goal is to provide unparalleled efficiency and an ease of use unseen today.

De toekomst van de detailhandel

Geen enkele sector heeft de technologische ontwrichting duidelijker ervaren dan de detailhandel. De opkomst van online shoppen, de alomtegenwoordigheid van social media en de toenemende klanteisen dwingen tot verandering. De toekomst van retail kan niet anders dan technologie omarmen. Meer weten?

De toekomst van energie

Duurzame energie – wind, zon, geothermische energie en waterkracht – is de toekomst. Om deze groene energiebronnen optimaal te kunnen benutten hebben we efficiënte batterijen en slimme netwerken nodig. Wetenschappers werken onvermoeibaar aan de innovaties die ons de toekomst van energie brengen.